Ook Auris Touring Sports naar salon van Parijs

Toyota in Parijs 2012

Toyota zal niet enkel de Auris en Auris Hybrid voorstellen op het Parijse autosalon, ook de Auris Touring Sports zal er te zien zijn.

Voor het eerst bouwt Toyota dus een breakversie van de Auris, de Japanners hebben namelijk gezien dat een breakversie 25 procent van de verkopen uitmaakt van het Europese C-segment (in België is dat zelfs 30 procent). Ook de nieuwe Verso staat op de stand van Toyota, net als de Yaris Trend, een hippere versie van de Yaris. Voor de tuners heeft TRD een eigen visie over de Toyota GT86 klaar, wie wil kan een ritje maken op de GT86 racesimulator.

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Techno Patat 11:29
afbeelding van Techno Patat

De gt86 racesimulator? Gran turismo 5 met een playseat en stuurtje dus? Houdt me niet tegen van toch eens een blik te gaan werpen :)!

Yvesw 12:26
afbeelding van Yvesw

@patat: Denk niet dat het GT5 gaat zijn. Die hebben nogal een goede marketingsband met Nissan (ontwerpen van de interface van de GT-R, sponsoring, Gran Turismo Academy,...). Het zal misschien een eigen gebricoleerde simulator zijn. Want op GT5 kan de Toyobaru niet meteen overtuigen (lees: Traag). :p

Techno Patat 12:56
afbeelding van Techno Patat

Racesimulator he! Hebben ze niet eerst geracet met de gt86 voor hem te presenteren? Ik gok toch op een afgesloten versie van gt5 :P! Kzal het binnen 3 weken weten te zeggen ;)!

BePa 12:57
afbeelding van BePa

Komt de break dan ook in hybride-versie ? Zou nog een interessante aanvulling kunnen zijn op het hybride-gamma van Toyota.

Sven 14:13
afbeelding van Sven

ja, die komt er ook, "zonder aan bagageruimte in te boeten".

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws