2013 Porsche Turbo cabrio gespot!

Als Porsche een nieuwe generatie van de 911 lanceert, krijgen we naar goede gewoonte eerste de "gewone" Carrera en Carrera S te zien. Meestal duurt het dan nog een jaartje extra vooraleer de echter toppers van het gamma het showroomlicht te zien krijgen. Zo zal het ook zijn met deze generatie 911. De nieuwe 911 Turbo is in volle ontwikkeling en dat laat zich merken door deze spyshots, genomen tijdens tests op de openbare weg.

De 911 Turbo Cabrio zal naar alle waarschijnlijkheid van een twin-turbo flat-six motor voorzien worden. Bovenop de fenomenale looks van de standaard 911 krijgt de turbo er bredere wielkasten voor de achterwielen, extra koelsleuven en een zogenaamde "actieve" achterspoiler. Qua vermogen zou deze Turbo beter doen dan de Turbo S van de vorige generatie, en dan spreken we al gemakkelijk van een vermogen van meer dan 530pk.

De nieuwe 911 Turbo Coupé zou naar verluid zijn opwachting maken op het autosalon van Genève. De cabriolet zal dan nog even moeten wachten tot het salon van New York; dat in April plaatsvindt.

via MotorAuthority

{{galerij}}

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws