Even wennen: BMW X7 facelift gelekt met gesplitste koplampen

BMW X7 gelekt Wilco Blok 2022

Bij BMW is een plaatje van de gefacelifte X7 uit de spreekwoordelijke camion gevallen. Een Amerikaanse fotograaf raapte het op, smeet het op sociale media en trakteerde ons zo op een voorsmaakje van wat we van BMW mogen verwachten in de komende jaren.

BMW gaat — alweer — een spraakmakende richting uit met zijn nieuwe modellen. Zo konden we al even uit teasers en spionageshots afleiden dat op hun neusjes binnenkort niet alleen meer een enorme set neusgaten prijkt, maar ook een stel koplampen dat Citroën Cactus-gewijs in twee verdiepingen opgedeeld wordt. Iets vroeger dan gepland krijgen we daar nu een eerste voorbeeld van te zien, en wel op het front van de gefacelifte X7.

Neus en wenkbrauwen

Op het Instagram-account van Wilco Blok, een Amerikaanse fotograaf, is namelijk een gelekte afbeelding opgedoken van de X7 met een nieuwe neus. Ondanks de wetenschap dat zo’n fotograaf vermoedelijk best vaardig is met Photoshop, gaan we ervan uit dat de beelden echt zijn aangezien de man al vaker interessante voorsmaakjes wist op te pikken. Als de beelden kloppen, dan zou de X7-facelift er eentje zijn van de oude stempel want zo’n ingrijpende wijzigingen krijgen we maar zelden meer te zien.

Het opvallendste zijn natuurlijk de gesplitste koplampen, maar echt als een verrassing komt deze nieuwe neus niet. Zo merkten we bijvoorbeeld ook in plaagplaatjes van de aankomende BMW 7 Reeks en i7 op dat de koplampen als het ware een wenkbrauw gekregen hadden, en gaf de iX in zekere zin al een eerste aanzet met zijn extreem slanke kijkers. Deze gelekte foto biedt echter een eerste kans om de nieuwe designtaal van BMW in vol ornaat aan het werk te zien, en stiekem vinden die drukke front best wel passen op een kloek model als de X7. Het is nog maar de vraag of zo’n harmonie ook bij de andere modellen te vinden zal zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws