Mercedes-Benz X-klasse CMT, veel gekker moet het niet worden

mercedes_x-klasse_cmt

Een pick-up van Mercedes met daar nog een halve mobilhome op bevestigd? Nee, we zitten niet aan de hallucinogene middelen.

Wanneer de Mercedes-Benz X-klasse aan de wereld werd voorgesteld werden er veel vragen en opmerkingen gegeven over het model. “Is dit nodig?”, “Misschien een te late één april grap”, "Zitten ze bij Mercedes misschien aan dat spul?" en “Waarom zou je niet gaan voor een goedkopere rivaal?” zijn een greep uit de wereldwijde reacties. De Mercedes bestelwagens zijn een gevestigde waarde en Mercedes hoopt met dit aanbod dan ook hun klanten bij de Ster te houden voor een pick-up.

mercedes_x-klasse_cmt

Dan is wel de vraag of er ook klanten zullen zijn die een Mercedes-Benz X-klasse CMT op hun oprit willen zien. Naast de luxe die de X-klasse biedt, krijg je nog een bed, gasfornuis met 3 vuurtjes, 3 zitplaatsen die je kan omtoveren in een tweede bed en ook sanitaire voorzieningen die je kan in- en uitklappen. Over dat laatste kennen we de technische details nog niet waardoor we je niet kunnen vertellen hoe dat in zijn werk gaat. Hoofdruimte zal niet direct ontbreken aangezien de constructie ruim 2 meter hoog is. Of jij zoiets op je oprit zou zetten, willen we wel eens weten.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Eric Himpe 09:59
afbeelding van Eric Himpe

Ik rijd reeds meer dan 15 jaar met een "afzetunit" camper, eerst op een Ford Ranger nu een Toyota Hilux. Je hebt een 4x4 camper en een multifunctioneel voertuig... Jammer dat er op Mobicar geen aandacht aan besteed wordt...

Mario 20:19
afbeelding van Mario

Mooi, ik vind dit altijd iets speciaals.. Van zoiets zijn mijn dochter en ik er dol op..

Jan Dirkx 23:01
afbeelding van Jan Dirkx

Ik zou hem alvast op mijn oprit zetten als het budgettair haalbaar was..

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws