De eerste EV in abonnementsformule op de Belgische markt

Volvo Abonnement ALD Leaseplan

Autobezit en mobiliteit zijn gigantisch aan het evolueren. Om aan de vraag tegemoet te komen lanceert Volvo Car Belux samen met ALD Automotive | LeasePlan nu Volvo Abonnement, een zorgeloze manier om elektrisch rond te rijden in een maandformule.

Volvo Car Belux en ALD Automotive | LeasePlan lanceren Volvo Abonnement in België. Opvallend is de duur van dit private leasecontract: leasen kan tot 3 jaar maar particulieren kunnen dit abonnement al kosteloos opzeggen na 1 maand. Daarmee is Volvo Abonnement het meest flexibele private leasecontract op de markt.

Nog flexibeler dan private lease

Het Volvo Abonnement is een flexibel private leasecontract, waarbij gebruikers kunnen opteren voor een elektrische Volvo XC40 Recharge in één kleur, met gelimiteerde opties. Dankzij de private lease genieten particulieren van de voordelen van een operationeel leasecontract. Ze betalen een maandelijkse vaste prijs voor het gebruik van de wagen. Verzekering, onderhoud en herstellingen, verkeersbelasting, belasting op inverkeerstelling en wegbijstand in Europa zitten daarbij inbegrepen.

Volvo Abonnement ALD Leaseplan

De vraag naar flexibiliteit stijgt enorm in een economisch onvoorspelbare situatie zoals die van vandaag, daarom komt Volvo Car Belux nu met dit nieuwe concept op de markt. ALD Automotive | LeasePlan zorgt voor de technische en administratieve ondersteuning van het contract.

Er is al een Volvo XC40 RECHARGE (Silver) vanaf €820/maand via Volvo Abonnement.

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws