Het was te denken: ook Peugeot Rifter aan de stroom (2021)

Peugeot e-Rifter 2021

Nadat Opel vorige week een elektrische versie van zijn Combo Life aankondigde, is het nu de beurt aan de Peugeot Rifter. Wedden dat de Citroën Berlingo ook volgt?

Een echt grote verrassing is het niet, want een formaat groter gingen busjes van het kaliber Peugeot Traveller en Opel Zafira Life ook al aan de stroom. Nu volgen dus de ludospaces, met de Opel Combo-e Life vorige week, en nu de Peugeot e-Rifter. Binnenkort komt daar ongetwijfeld een Citroën Ë-Berlingo bij. Wedden?

Peugeot e-Rifter 2021

Die e-Rifter krijgt de elektrische aandrijflijn die Stellantis-partner PSA graag gebruikt: de elektromotor van 100 kW (136 pk) en 260 Nm, in combinatie met een batterijpakket van 50 kWh. Inderdaad, de aandrijflijn uit de Peugeot e-208 en e-2008, en uit de Opel Corsa-e en Mokka-e. En de Combo-e Life natuurlijk.

Peugeot e-Rifter 2021

Deze Peugeot e-Rifter geraakt op volle batterij 280 kilometer ver. Opladen gebeurt standaard enkelfasig aan 7,4 kW, optioneel driefasig aan 11 kW. Snelladen kan eventueel ook, aan 100 kW. Ook deze e-Rifter is er in twee lengtes: 4,40 meter en 4,75 meter, telkens met vijf of zeven zitplaatsen.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités