Toyota GT86: tuners editie

Toyota GT86 Tuning

Hoewel de gesprekken vooraf anders suggereerden, heeft Toyota toch geen "tjoeningsbak imago" weten te genereren rond de GT86. Toch zou het eigenlijk een wagen moeten zijn die massaal jongeren terug aanzet tot het modificeren van hun auto en elke zondagavond af te spreken op de lokale supermarktparking. Daarom zochten wij enkele knappe bodykits voor je GT86 uit.

Het zal hem vooral aan de prijs liggen dat de GT86 gevrijwaard blijft van een slecht imago. Met een prijs van +30.000 euro is het nu eenmaal een droom voor de jongeren die kwijlen van gigantische spoilers en The Fast and the Furiousiaanse toestanden. Ooit gaat die prijs ver genoeg gezakt zijn dat ook bevolkingsgroepen met achterwaartse petjes één kunnen betalen. Om hen al op de goede weg te zetten verzamelen we enkele smaakvolle bodykits voor op een GT86. De neonverlichting zal je echter nog altijd zelf moeten hangen...

AbFlug

Toyota GT86 Tuning
Toyota GT86 Tuning

Een voorbumper waar je een intercooler achter kan plaatsen ter grote van een Smart. Achteraan zien we een knappe spoiler die nog meer downforce genereert voor die glijdende banden bij stoplichtsprintjes.

Tommy Kaira

Toyota GT86 Tuning
Toyota GT86 Tuning

Met deze kit win je sowieso "meeste luchtgaten per vierkante centimeter" op de plaatselijke meeting. Achteraan krijg je vier knijters van uitlaten waar een Nissan GT-R nog jaloers op zou zijn.

Silk Blaze

Toyota GT86 Tuning
Toyota GT86 Tuning

Plastische chirurgie zag er nog nooit zo goed uit op een wagen. Hij lijkt zelfs op een Italiaanse schone! Achteraan krijg je trouwens een extra luchtgat om je subwoofers in de koffer af te koelen.

Leg Sport

Toyota GT86 Tuning
Toyota GT86 Tuning

Ben je geen fan van veel show, dan is de Leg Sport kit iets voor jou. Met een Viper-achtige motorkap, ducktail spoiler en een enkele uitlaat - in een bumper met twee uitlaatgaten - ben je de snelste kikker in de poel.

Blitz

Toyota GT86 Tuning
Toyota GT86 Tuning

Alleen al met de "Blitz" benaming maak je de blitz (open goal). Het merk staat al jaar en dag synoniem met high performance tuning wagens en past dan ook perfect op je snelle kar met 200 pk. Al weten we dat je tegen al je vrienden zegt dat de bodykit voor 50 pk extra zorgt.

Avest

Toyota GT86 Tuning
Toyota GT86 Tuning

"Is dat een Nismo 370Z?", gaat de meest gestelde vraag zijn op de parking van het plaatselijke fastfoodhuis. De gestileerde voorbumper is gemaakt om hoffelijk te bumperkleven op de autostrade. Eenmaal voorbij die leasings Audi kan je ze imponeren met je hanenkam op het dak. Het was een mooie dag.

Al aan het dromen geslagen? Welke kit zou jij op je GT86 installeren?

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
Techno Patat 19:49
Portrait de Techno Patat

Die blauwe LEG sport doet me enorm denken aan m'n celica van Need For Speed Underground!

En ik ben niet voor kits, ik zou de bumper van de ene met de andere combineren voor de beste looks! Maar nog meest van al: JDM parts --> TRD all the way :P!

Yvesw 20:23
Portrait de Yvesw

En nu krijg ik extreem veel zin om NFSU2 op te starten. Waarvoor dank Patat! :-)

JohnnyBoy 21:47
Portrait de JohnnyBoy

Vergeet de Rocket Bunny kit niet, die is wel ietsje smaakvoller.
http://cdn.speedhunters.com/wp-content/uploads/2012/10/AY0F3304.jpg

//EDIT: Je link werkte niet, dus heb er één gezet die wel werkte ;-)

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités