Grootste Porsche Approved-vestiging van België geopend in Antwerpen

Porsche Approved Porsche Center Antwerpen 2023

Porsche Centre Antwerpen heeft er een showroom bij, maar die staat niet gewoon vol nieuwe Porsches. De dealer stelt er namelijk het grootste aanbod aan Porsche Approved-auto’s van België in tentoon. Dat is het officiële label dat het merk op zijn goedgekeurde occasies kleeft.

We hoeven het je vast niet meer te vertellen, maar de levertermijn van een gloednieuwe auto is tegenwoordig soms langer dan je als enthousiaste koper kunt verdragen. Daardoor schuimen gegadigden vaak de tweedehandsmarkt af op zoek naar een gebruikt exemplaar dat zo dicht mogelijk in de buurt komt van hun droomwagen. Ook dat kan echter even duren… Tenzij je natuurlijk meteen gaat kijken in de grootste verzamelplaats van Porsche Approved-occasies in België.

Van Taycan tot 918 Spider

Met die titel gaat PCA namelijk lopen, want zij hebben net een nieuwe showroom geopend met meer goedgekeurde tweedehands-Porsches dan je gelijk waar in ons land zult terugvinden. Zo telt het gebouw twee verdiepingen en is er plaats voor meer dan 100 Porsche Approved-occasies. Dat gaat van sportieve 911’s of 718’s op benzine tot hybride-Cayennes of elektrische Taycans, zolang ze maar jonger zijn dan 15 jaar. Als pronkstuk van het aanbod staat momenteel zelfs een 918 Spider te koop voor de prinselijke som van 1.499.918 euro.

Klinkt dat als veel geld voor een occasie, dan moet je weten dat een Porsche Approved-auto niet zomaar een occasie is. Zo wordt ieder exemplaar gecontroleerd op maar liefst 111 punten, en de kleinste afwijking wordt rechtgezet voor de auto in de showroom verschijnt. Daarbij worden zowel het interieur als het exterieur op punt gesteld, wordt de historiek van de occasie grondig onderzocht en wordt een onberispelijke technische werking natuurlijk verzekerd. Mocht er toch iets mislopen, dan beschikt iedere Porsche Approved-occasie over een garantie van minstens 1 jaar.

Je vindt de nieuwe showroom van Porsche Centre Antwerpen langs de Uilenbaan in Wommelgem. Daarnaast kan je het aanbod ook uitgebreid online doorzoeken via deze link.

Porsche Approved Porsche Center Antwerpen 2023

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws