Crisistuning: Carlex doet Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe tuning Carlex

De crisis raakt iedereen, ook voetballers die potentieel op het punt stonden om door te breken. Gezien er daardoor geen budget is om aan te komen met een Porsche Cayenne Turbo of BMW X6 M op de training, biedt het Duitse Carlex dé oplossing. Want het kan een Hyundai Sante Fe doen lijken op een bruut die een Mercedes-AMG GLS nachtmerries geeft. Kijk, huiver en lach.

De droom van jonge voetballers of Instagram-adepten is al lang geen sportieve coupé meer. Nee, ze willen opzichtige SUV's met tonnen pk's. Liefst nog gemodificeerd met twijfelachtig bumperwerk. Voorbeelden zoals de Lumma Audi Q8, Hamann Range Rover en spofec Rolls Cullinan maken dat pijnlijk duidelijk.

Voetballersdroom

Maar wat als je de voetballersdroom wil leven maar niet over de knaken beschikt? Wel, dan springt tuner Carlex voor je in de bres. Breng je namelijk een "betaalbare" Hyundai Sante Fe (vanaf 44.900 euro) naar hun hoofdkwartier, dan bouwen ze die met liefde om tot een monster op wielen. En niet in de goede zin van die uitspraak. De grille is groter dan de geldput die de Coronacrisis achter zal laten en de achterkant is grotendeels onherkenbaar. Een duotonelak geeft deze Fe dan weer een streepje klasse.

Hyundai Santa Fe tuning Carlex

Eerlijk is dan ook eerlijk, kom je dit in het straatbeeld tegen, dan denk je zo dat dit één of andere onder handen genomen Mercedes GLS of Audi Q8 is. Of het deze creatie minder erg maakt? Dat willen daar nu ook weer niet mee zeggen. Initieel zal Carlex deze kit aanbieden in Zuid-Korea, later komt hij ook naar Europa. Dat Santa Fe-eigenaars hier op zitten te wachten? Dat is een ander verhaal natuurlijk...

Hyundai Santa Fe tuning Carlex
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
4g63 14:19
afbeelding van 4g63

Ik beken: vind die grille mooi gedaan. ;)
Zou k hem kopen? 10 op 10 omdat ze zoiets groot onder de 1700kg kunnen houden maar iets op hoge pootjes dat beetje lager staat en kleiner is s goed genoeg.

Mathieu 12:45
afbeelding van Mathieu

De grille is beter gedaan dan die van BMW hun laatste modellen!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws