BMW M3 Touring laat zich zien in camouflagepak

BMW M3 Touring teaser 2021

Op sociale media deelt BMW een plaagstoot uit: de allereerste M3 Touring laat zich al zien, maar is nog stevig verpakt in camouflagemateriaal.

De komst was al een tijdje bevestigd, de details bleven tot nu toe achterwege. Enfin, daar is het nog steeds op wachten, want op geschatte WLTP-cijfers na (235 g/km aan CO2 en 10,3 l/100 km) houdt BMW de lippen nog stijf op elkaar over de technische specificaties van de aanstormende M3 Touring.

Wel krijgen we al enkele plaagplaatjes te zien van een uit de kluiten gewassen 3 Reeks Touring. We zien onder meer bredere wielkasten en forsere velgen, de karakteristieke M-achteruitkijkspiegels, een grotere dakspoiler en een forsere achterbumper met dubbele uitlaten aan weerszijden. De voorkant blijft nog even buiten beeld, maar wij gaan ervan uit dat BMW het forse radiatorrooster ook op deze Touring monteert.

Blik op de Ring?

Tot slot lijkt BMW met de M3 Touring zijn zinnen te hebben gezet op een recordronde op de Nürburgring. Althans, dat doet de banner op de flanken vermoeden. De huidige snelste break op Duitslands beroemdste circuit is de Mercedes-AMG E 63 S, die in 2017 een ronde reed van 7’45”19.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws