Isuzu klaar met nieuwe D-Max

Isuzu D-Max Teaser 4th Gen 2019

Het pick-upsegment zit wereldwijd in de lift en Isuzu, pick-upbouwer bij uitstek, moet het momenteel doen met een 7 jaar oude D-Max bij de dealers. Dringend tijd om daar iets aan te doen. Met een nieuwe generatie van de succesvolle pick-up, bijvoorbeeld.

Je kan moeilijk zeggen dat Isuzu een merknaam is om U tegen te zeggen in België maar vergis je niet: op wereldvlak is Isuzu één van de grootste dieselbouwers ter wereld. Diesels, lichte bedrijfswagens en pick-ups, dat is de vijver waarin Isuzu opereert. En in de pick-upvijver vist het met de D-Max naar klanten. Van die D-Max, heeft het Japanse merk nu een nieuwe generatie klaar.

Bruter

Via een relatief verhullende video krijgen we alvast te zien dat de nieuwe D-Max een stuk agressiever voor de dag mag komen. Een tendens die we ook bemerkten bij de Mitsubishi L200. Toch zal deze D-Max zonder twijfel vooral value for money voor willen leggen, daar waar concurrenten steeds vaker op comfort mikken.

De vierde generatie D-Max zal eerst oosterse markten bedienen, in 2020 wordt de nieuwe ook in onze contreien verwacht. Welke (diesel)motor er dan onder de kap zal steken, dat is momenteel koffiedik kijken. In 2017 dumpt Isuzu nog de 2.5-liter twinturbodiesel op de Europese markt voor een 1.9 turbodiesel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws