Officieel: Dacia Sandero en Sandero Stepway facelift (2022)

Dacia Sandero Stepway facelift 2022 info belgie

Dacia trakteert haar verkoopstopper Sandero op een opfriskuur. Waardoor de compacte hatchback/ crossover uit mag pakken met het nieuwe logo van het Roemeense merk en zo helemaal aangepast is aan de nieuwe huisstijl.

Een nieuw tijdperk, daarin vindt Dacia dat we ons bevinden. En bij een nieuw tijdperk hoort ook een nieuwe identiteit. Dacia wil zich beter connecteren met Moeder Aarde, waardoor het een nieuwe huisstijl doorvoert. Die nieuwe stijl krijgen we vanaf deze zomer (2022) op alle modellen van het merk te zien.

Mosgroen

Dé grote vernieuwing zit 'm uiteraard in het logo. Dacia deponeert de flessenopener van weleer op het containerpark en gaat tegenwoordig voor "DC". Meer nog, die DC lijkt in elkaar te linken. Waardoor Dacia, samen met de - letterlijk - groenere huisstijl, de link naar Moeder Aarde beter wil leggen. Het is dan ook niet toevallig dat de nieuwe kleur voor Sandero en co Lichen Kaki geworden is, een donkere groene kleur die ons aan mos moet doen denken. Juist ja.

Dacia Sandero Stepway facelift 2022 info belgie

Hoewel vooraan het nieuwe DC-logo pronkt, schrijft Dacia achteraan haar naam volledig uit. De dakrails en plastiek accenten van de Sandero Stepway worden voortaan dan weer uitgerust in het Monolith Grey. Binnenin zijn de updates beperkt. Zo krijgt het stuurwiel een nieuw logo en het infotainmentsysteem een opgefriste interface. Motorisch blijft de Sandero beschikbaar met 65 of 90 pk sterke benzinemotoren. Vanaf 16 juni valt de opgefriste Sandero bij de Daciadealer te bestellen.

Dacia Sandero Stepway facelift 2022 info belgie

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
andre123 12:51
afbeelding van andre123

vergelijk hem met de sandero van 12-13 jaar geleden en je beseft wat voor koopje dacia WEER aanbied.

Jos D. 18:22
afbeelding van Jos D.

aanbiedt.
Voor de rest volledig met je eens.

Cis 17:34
afbeelding van Cis

En is het zeikerd met een d of zeikert met een t ?
Wat een lef om de mensen hier op hun spelling te wijzen....

andre123 08:14
afbeelding van andre123

inderdaad,of zou het voor zo iemand zIJkerdt zijn?
op elk forum of sociale media vind je wel van die 'profesoren' die denken dat ze op school zitten en anderen hun schrijf en spellingswijze moeten bekritiseren,alsof er geen belangrijker problemen in de wereld zijn dan dt

andre123 16:19
afbeelding van andre123

schrijf en taalidioten mogen hun frustratie's gaan uitwerken in de kleuterklas,niemand bepaald hoe ik iets schrijf,eens of niet,kleuters!

Mon 16:47
afbeelding van Mon

Ik ben altijd bereidt om te wisselen met jou voor een citroen C4 van 2022.

Ronald 20:29
afbeelding van Ronald

Had 13 jaar Honda Jazz ,maar die is nu
onbetaalbaar en levertijd meer dan 1 jaar wachten ! Heb Sandero met cvt besteld , ben hem gaan testrijden en hij reed beter dan mijn Jazz ! Remt gedoseerde, zachtere vering, en turbo was groot verschil !

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws