Aston Martin DBX: SUV met skischoenwarmer

Aston Martin DBX accessoires 2019

De Britse constructeur warmt ons verder op voor de komst van zijn allereerste SUV door meer te vertellen over de accessoires die je op de DBX kunt bestellen. Dat zijn maar liefst elf pakketten.

De DBX, Aston Martins allereerste SUV, komt er in december aan. In afwachting geven de Britten al heel wat details vrij. Nu vertellen ze iets meer over de accessoires, waarmee je je DBX kunt personaliseren en kunt afstemmen op je hobby’s.

Aston Martin bundelt die accessoires in elf pakketten, waaronder enkele klassiekers. Zo bevat het Expression-pakket onder meer verlichte drempellijsten en andere hoofdsteunen. Het Sanctuary-pakket voorziet een afdekhoes en een schoonmaakkit.

Aston Martin DBX accessoires 2019

Luxueuzer wordt het met het Touring-pakket, dat een vierdelige bagageset voor de koffer omvat, naast nog enkele tassen voor het interieur. Het Pet-pakket monteert een scheidingswand voor je hond, een beschermmat voor je bumper en een “portable washer” om je hond even af te schrobben voor hij weer mag instappen.

Decadent wordt het met het Field Sport-pakket, waarmee je je jachtgeweer opbergt; het Event-pakket met picknickset inclusief paraplu’s; en het Snow-pakket, met skirek, skitas, sneeuwkettingen en... warmers voor je skilaarzen. De prijzen van de accessoires worden vrijgegeven bij de lancering van de DBX.

Aston Martin DBX accessoires 2019
Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws