Even ertussenuit: deze Airbnb heeft eigen racecircuit

Little Talladega resort

Nood aan wat extra vakantie? Dan is dit de ideale bestemming voor de autofanaat. Little Talladega biedt naast een enorm huis ook een eigen racecircuit en—bedwing je enthousiasme—autobedden voor volwassenen!

Een circuit met twee driftende tuner-Mazda’s rond je huis; wie wil het niet. In Little Talladega, een vakantieresort in Amerika, kan je het even ervaren. Dit Airbnb-huis heeft genoeg ruimte voor 20 bezoekers en biedt activiteiten voor het hele gezin—en dat mogen ook de autoliefhebbers voor één keer letterlijk nemen.

Slapen in een R33 GT-R

Rondom het huis ligt namelijk een racecircuit van 400 meter, ideaal om je driftvaardigheden op te oefenen zoals de uitbaters hieronder demonstreren. Daarnaast is er ook een off-roodparcours van zo’n 200 meter lang, of je kan de twee combineren tot je eigen kleinschalige rallycross-event. Ook voor de nachtrust is er aan autofans gedacht want het huis werd ingericht met autobedden voor volwassenen, waaronder een 300ZX- en R33 GT-R-bed in de Nissan-kamer. Als je het oké vindt om je nacht door te brengen in karkassen van overleden sportwagens, alleszins.

Het resort ontleent zijn naam aan de vorm van de Talladega Superspeedway, een ovalen NASCAR-circuit in Alabama. Little Talladega bevindt zich uiteraard ook in Amerika, maar dan wel in de staat Missouri.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws