Lap: BMW 5 Reeks facelift heeft lichtgevende nieren

BMW 5 Reeks facelift 2020 Iconic Glow lichtgevende nieren

Daar hebben ze ons goed liggen bij BMW. Eerst stellen ze ons gerust door hun gefacelifte 5 Reeks niet te voorzien van de konijnentanden van de gefacelifte 7 Reeks. Dan tonen ze verderop in het persdossier de M Performance-accessoires, waar ze stiekem opnieuw het lichtgevende radiatorrooster van de X6 hebben tussen gesmokkeld.

De primeur was vorig jaar weggelegd voor de nieuwe X6: het overbekende niervormige radiatorrooster dat licht kon geven in het donker, omdat het als een deel van de koplampen werd beschouwd. Wil je het zo instellen, dan krijgen de grote nieren een lichtgevende gloed over zich heen wanneer de koplampen ingeschakeld worden. Kwestie van ook ‘s nachts aan je voorliggers te tonen wat er achter hen aan komt gedenderd.

Iconic Glow

We hielden allemaal ons hart vast voor de facelift van de 5 Reeks. Want met een 7 Reeks die bij zijn facelift opeens konijnentanden kreeg en een aankomende 4 Reeks die zijn niervormig radiatorrooster bij zijn voorstelling volgende week Salvador Dalí-gewijs laat uitlopen, weet je bij BMW maar nooit. Gelukkig ontdekten we gisteren dat de 5 Reeks lekker zichzelf blijft en zijn nieren slechts minimaal groter worden.

BMW 5 Reeks facelift 2020 Iconic Glow lichtgevende nieren

Maar wat BMW afgelopen zomer discreet introduceerde bij de accessoires van de 5 Reeks en wellicht ook zijn weg zal vinden naar de 3 Reeks, krijgt bij de facelift van de 5 opnieuw een prominente aanwezigheid in de M Performance-accessoires: de “Iconic Glow”. Lichtgevende nieren dus. Hoef je die alvast niet meer te bestellen op AliExpress.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws