SEAT op het Autosalon Brussel 2020: Cupra

-

Bij SEAT zijn het vooral aangepaste varianten en bijgewerkte versies die we te zien krijgen, in afwachting van de nieuwe Leon. Ook de Mii Electric is van de partij.

Grote nieuwigheid bij SEAT is wel de Mii Electric. SEAT gelooft zo fel in het model dat het prompt stopt met de commercialisering van de versie op benzine. De SEAT Mii Electric is natuurlijk het neefje van de Skoda Citigo iV en de Volkswagen e-Up!


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


instappen

Een andere nieuwigheid op het salon is de voorwielaangedreven instapversie van de SEAT Tarraco. De Tarraco FR PHEV Concept staat er ook, al laat de naam je al vermoeden dat het productiemodel pas later wordt voorgesteld. Het staat je vrij te informeren naar de verkoopsvoorwaarden van deze Tarraco met 1.4 TSI en li-ion accu, goed voor 245 pk gecombineerd vermogen.

seat autosalon brussel 2020

Behalve bovenstaande nieuwigheden troont SEAT ook de Ibiza, Arona en Ateca mee naar het autosalon. Op de stand van Cupra is ook de Cupra Ateca te zien.

SEAT vind je in Paleis 11 van het Brussels Expo terug, bij Volkswagen, Audi en Porsche. Alle praktische info over het autosalon lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws