Skoda op het Autosalon Brussel 2020: Octaviaaah!

Skoda op het Autosalon Brussel 2020

De nieuwigheid bij Skoda op de stand is de Octavia. De vierde generatie van het model dat Skoda weer op de kaart zette, wordt in Brussel als wereldpremière getoond.

De Octavia is de belangrijkste nieuwigheid bij Skoda, al hebben ze behalve deze middenklasser nog wel wat anders te laten zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van de facelift van de Superb, die je desgewenst in 'Scout'-pak kan krijgen. Of je rust hem uit als Superb iV, dat is de benaming die Skoda geeft aan haar eerste plug-in hybride model. Ben je meer fan van CNG, dan is er nog de Octavia G-Tec, weliswaar op basis van de vorige generatie Octavia Combi.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


vaste waarden

Vaste waarden zijn er ook op de Skoda-stand, met de Fabia en de Fabia Combi. De iets grotere Scala staat er in tweevoud, wij verkiezen hem met zwartgelakte glazen kofferklep. Wil je kleiner, dan is er de Citigo iV, de elektrische neef van de Volkswagen e-Up! en Seat Mii Electric.

Skoda op het Autosalon Brussel 2020

SUV's en crossovers zijn hip, Skoda sprong een tijdje geleden al op de kar en heeft de teller nu op drie modellen staan. Van Kamiq over Karoq naar Kodiaq, als je graag wat hoger zit achter het Skoda-logo, dan vind je hier wel je zin.

Skoda op het Autosalon Brussel 2020

Skoda vind je in dezelfde zaal als Volkswagen, Audi, Seat en Porsche, met name Paleis 11. Alle praktische info en een meer weetjes over Skoda en andere merken vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws