Opel op het autosalon Brussel 2020: facelift voor Insignia

-

Opel brengt een wereldpremière mee naar het autosalon van Brussel. Waar we een aantal jaren geleden de Insignia nog in een BlackBox mochten aanschouwen, staat de facelift nu te blinken op de stand.

Maar die facelift van Opels middenklasser is niet het enige wat je kan terugvinden op de stand. Opel lanceert er ook in Belgische première de Corsa en de Corsa-e. Sinds Opel onder de vleugels van PSA beland is, hebben ze toegang tot diens know-how op vlak van elektrische voertuigen. Geen toestanden à la Ampera-e destijds, deze Corsa-e gaat gewoon recht vooruit de markt in. De komst van de elektrische versie zet de gewone Corsa onterecht in de schaduw, want uit onze test blijkt dat het misschien wel de beste Corsa ooit is.


Koop HIER je E-Ticket voor het Autosalon van Brussel 2020!


Opel zet ook de Corsa-e Rallyversie op de stand, waarmee het jongeren wil warm maken voor elektrisch rally te gaan rijden. Nostalgici kunnen hun hart ophalen aan de Elektro-GT uit 1971, die ook op de stand gezet wordt. Minder elektrisch maar wel fiscaal aantrekkelijk is de Grandland X PHEV, de vierwielaangedreven versie komt naar Brussel, de pas voorgestelde voorwielaangedreven versie wordt later pas getoond.

Je vindt Opel in Paleis 3 van het Brusselse autosalon. Die zaal delen ze met Citroën, DS en Peugeot, gezellig toch? Alle praktische informatie lees je in ons overzichtsartikel. Daar zie je ook wat andere merken te bieden hebben.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws