Dit is de eerste Tesla Model 3

first-tesla-model-3-1

Tesla is officieel begonnen met de productie van haar kleinste elektrische model. De Model 3 moet het verkoopssucces van de Model S dubbel en dik over doen.

Zoals eerder al aangekondigd, is Tesla dit weekend begonnen met de productie van de Model 3. Het eerste exemplaar daarvan zou naar Ihre Ehrenpreis gegaan zijn, lid van de bestuursraad van Tesla, ware het niet dat hij zijn rechten bij wijze van verjaardagskado afstond aan Elon Musk. Ehrenpreis krijgt nu het tweede exemplaar.

En dat gaat nog even verder, want verschillende werknemers van Tesla krijgen een exemplaar ter beschikking zodat de foutjes kunnen worden opgespoord vooraleer de échte klanten ermee gaan rijden. Dat laatste gaat normaalgezien gebeuren vanaf 28 juli, wanneer de eerste 30 stuks zouden moeten worden afgeleverd. Bedoeling is dat Tesla vanaf volgend jaar op ramkoers zit met de Model 3 en er zowat 500.000 exemplaren per jaar van de band zullen rollen. Komt eentje daarvan jouw richting uit?

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Ron4u 21:16
afbeelding van Ron4u

Elektrisch of hybride YES, telsa NO
Kheb de kans gehad om een S model in detail te bekijken en de (bouw)kwaliteit viel me heel hard tegen. Eigenlijk een bevestiging van mn vooroordeel van amerikaanse wagens

Frank 08:12
afbeelding van Frank

Na 5jaar Tesla fan en 3 1/2 jaar met een model S te rijden. zie(https://autofans.be/nieuws/fun/26418-belg-bouwt-eigen-tesla-garage) en (https://autofans.be/reportages/salons-events/36285-lezersbijdrage-wij-re...)heb ik uiteraard al meer dan een jaar een reservatie staan voor een model 3 voor mijn echtgenote. No way dat er ooit nog een stinkende auto bij ons binnen komt.

Michel Desmet 22:30
afbeelding van Michel Desmet

Ik vind hem persoonlijk niet zo mooi en te duur. Wat als iedereen elektrish gaat rijden? Hoe gaan we dan zoveel elektriceit produceren en zal dit ook aan 0 CO2 zijn? Ik denk het niet.

andre123 09:28
afbeelding van andre123

over het produceren van zoveel electriteit is al zoveel gepalaverd,de technologie staat nu eenmaal niet stil,waterstof bv bied nog enorme mogelijkheden,wie het hele verhaal volgt weet best dat er nog heel veel mogelijkheden zijn.trouwens beweerde men 40 jaar geleden niet dat de olie opgeraakte?de steenkool opgeraakte,verder terug zou elke stad onder het paardemest liggen door de vele paarden..
tot spijt van wie het benijd de zwartkijkers zullen toch moeten toegeven dat ze ongelijk hadden,alleen de vraag blijft hoelang nog

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws