Hyundai Kona Electric N Line: Wel de looks, niet het vermogen (2024)

Hyundai Kona Electric N Line 2024

Droom je van een Hyundai Ioniq 5 N maar heb je enkel het budget voor een Kona Electric? Dan biedt het Zuid-Koreaanse merk je de oplossing met de N Line voor de Kona. Wel de show, niet de go!

Hyundai wil een zo groot mogelijk cliënteel bedienen. Daardoor biedt het zowat alles aan op motorvlak. Van diesel over elektrisch tot waterstof. De tweede generatie Kona is er zo eentje met een gezonde gokverslaving, want hij wedt op zowat alle paarden. Dat was bij de vorige generatie ook al, maar nu is de N Line voor het eerst beschikbaar voor elke aandrijflijnversie van de Kona. Dus ook op de Kona Electric.

Snuifje rood

Daardoor krijgt je elektrische Kona een toefje Ioniq 5 N. Dankzij sportievere bumpers voor- en achter en forsere zijskirts. Specifieke 19-duims velgen maken het plaatje af, een roedel N Line-badges moeten de aandacht trekken in de file.

Hyundai Kona Electric N Line 2024

Stappen we binnenin, dan zien we sportiever gevormde voorstoelen met N Line-logo en een hoop rode accenten die - volgens Hyundai "een meeslepende en dynamische rijomgeving creëren". Juist ja. Wie gehoopt had dat Hyundai een toefje sportiviteit onder het uiterlijk toe voegt moeten we van een kale reis terug sturen. Daar zijn geen technische wijzigingen. Waardoor de strafste der Kona Electrics een versie blijft met 218 pk op de vooras en een accu van 65.4 kWh netto.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws