Gloednieuwe Model 3 wordt geleverd vol krassen

Tesla is er duidelijk nog niet op vlak van kwaliteitscontrole. Jason van het populaire YouTube kanaal Engineering Explained neemt ons mee door zijn pas afgeleverde knalrode Model 3. Dat rode kleurtje is trouwens een optie van 2500 dollar. Voor dat geld verwacht je uiteraard een perfecte laklaag, maar dat is niet zo. Jason ligt er niet van wakker en Tesla heeft al aangegeven het probleem aan te pakken. Toch zouden wij als gemiddelde consument niet heel tevreden zijn bij zo'n ontdekking.

Tags

elektrisch, ev

Laatst gepubliceerd

Reacties (11)

Plaats een reactie
andre123 10:49
afbeelding van andre123

tuurlijk gaat tesla het probleem aanpakken,
niet meer dan normaal ,toch?
zielig om hiermee uit te pakken op you tube,zoiets regel je met de dealer

MilleMiglia 14:13
afbeelding van MilleMiglia

Wie zegt immers dat het probleem bij Tesla ligt? Kan eveneens bij de transporteur of de verkoper gebeurd zijn. In dat geval kan je de kwaliteitscontrole bij Tesla moeilijk iets verwijten.

andre123 14:47
afbeelding van andre123

wanneer het een fout is van de transporteur,is het de verantwoordelijkheid van de garage dit te melden bij ontvangst van de wagens en actie te ondernemen.
een serieuze dealer levert de wagen niet beschadigd af.

MilleMiglia 14:58
afbeelding van MilleMiglia

Maar hier is de wagen toch ook beschadigd afgeleverd? Als dit in de fabriek gebeurd was had de dealer de wagen ook niet mogen afleveren.

Wim 15:48
afbeelding van Wim

Dealers zijn er natuurlijk niet echt bij Tesla :) Ik vrees dat het een beetje nood breekt wet. Dat stofdeeltje onder de lak lijkt mij echt een gebrek aan quality control. Auto's maken is natuurlijk niet simpel en ze komen er wel.

Jpl 18:39
afbeelding van Jpl

De eindverantwoordelijkheid ligt bij de dealer

Tij 21:50
afbeelding van Tij

Jammer dat dit direct op Tesla wordt geschuift, het is normaal de fout van de verdelers, Tesla stuurt naar de verdelers, die wassen de auto nog eens en kijken de auto na, etc... het is dus hun job dat de auto mooi bij de klant komt.

sixclix 21:53
afbeelding van sixclix

Och een clickbait youtube filmpje dat zonder nuance een hoop afbraakpuntjes opnoemt, zonder al te veel context. Fantastisch representatief voorbeeld hoor.

Slechte zet autofans, dat je zo'n clickbait zever klakkeloos overneemt. Ga jullie schamen.

Wim 08:33
afbeelding van Wim

Ik weet niet of je het filmpje hebt gezien, maar ik vind het eigenlijk wel heel genuanceerd. De eigenaar is ook totaal niet rancuneus en voorspelt dat er reacties als deze gaan komen :)

andre123 09:48
afbeelding van andre123

natuurlijk komt daar veel reactie op,alleen al omdat het over tesla gaat.
in dit geval vind ik dat tesla niets te verwijten valt(ik spreek soms ook in hun nadeel)
slechte reclame is ook reclame zeker?

Techno Patat 10:26
afbeelding van Techno Patat

Sixclix: jij bent inderdaad precies wat de filmpjesmaker voorspelde :D! Hij vermeldt gewoon mooi objectief de foutjes en dat alles opgelost gaat worden en vergelijkt dan andere productiepuntjes met zijn eigen andere auto. Veel representatiever kan het niet worden vind ik persoonlijk.
Hij vertelt alles mooi en eerlijk NADAT zijn dealer er van weet en het opgelost wordt. Dan is het toch niet mis om te tonen dat er ook eens wat kán mislopen?

Andre: Dat vind ik nu wel niet. Dat stofophopingkje in de verf konden ze gezien hebben bij een beetje van een kwaliteitscontrole. Zeker als je 2.500€ voor een kleurtje vraagt mag dit gewoonweg niet... tesla of niet! Dat is een stuk dat moet herspoten worden, eens polijsten zal niet helpen :D! En waar kan je het dan beter herspuiten dan in de fabriek :p?

De schade was inderdaad voor de verdeler maar in de vs werken ze toch zonder verdelers? Dus toch weer tesla hun schuld want zij zijn de verdelers :D. Schade kan altijd gebeuren maar dan hadden ze eventjes moeten laten weten dat de auto een weekje langer ging wegzitten :). Geen punt voor niemand, een nieuwe auto kopen duurt eventjes :P!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws