Rijtest: Tesla Model 3 VS BMW i4 VS Polestar 2 [VIDEO]

Review BMW i4 VS Tesla Model 3 vs Polestar 2

In onze nieuwste video neemt BMW's elektrische nieuwkomer i4 het op tegen gevestigde waarde Tesla Model 3 en designstuk Polestar 2. Wie neemt de kroon mee naar huis in deze Autofans EV triotest!

Drie ontiegelijk interessante sedans voor de zakelijke markt, anders kan je Tesla Model 3, Polestar 2 en BMW i4 niet omschrijven. De kans is dan ook groot dat hij op de wenslijst staat van elke leasingrijder die de overstap naar elektrisch wil maken. Welke van de drie heeft zijn zaakjes het beste voor elkaar? En waar blinken de wagens in uit? We zochten het uit in deze triotest!

Welke is jouw favoriet? De BMW, Tesla of toch die Polestar? Laat het weten in de comments!

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
KVP 14:46
afbeelding van KVP

Leuke en interessante video. Waanzinnig hoeveel verschil in verbruik deze modellen optekenen. Zijn dat gegevens afgelezen van de boordcomputer (en hoe betrouwbaar zijn die?) of is dat ook gecontroleerd met wat je er achteraf moet "inladen" om hem weer vol te krijgen? Eigenlijk is het eerlijker om bij de prijsvergelijking de Tesla met kleine batterij te vergelijken met een Polestar en BMW met groot accupakket.

Sam 14:25
afbeelding van Sam

Voor mij is dit geen goede vergelijkende test wat betreft de cijfers. Een mooi voorbeeld over hoe je je zelf bepaalde regels kan overtreden. Het lijkt wel een vervalsing door een van de auto’s in de test een booster van 3 punten te geven (6 ipv 3) zodat die er overal alsnog goed uitkomt. Vergelijken met cijfers waarbij men 3, 2 en 1 punt geeft aan drie deelnemers volgens de score op een discipline geeft geen realistisch beeld.
Doe de oefening over waarbij je je houdt aan je eigen regels of maak een nieuwe waarbij je elke auto een score geeft van 0 tot 10 en waarbij er ex-aequo kunnen zijn. Dat geeft een vergelijking die realistisch is.

mmm 10:42
afbeelding van mmm

1. BMW is DE rijdersauto
2. Polestar is een auto
3. Tesla is een snelle koekendoos

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws