Video: door de modder met de Mitsubishi L200!

Video Mitsubishi L200 offroad 4x4 pickup

Anno 2020 gaan offroaden, dat kun je in Vlaanderen bijna nergens meer. Over de taalgrens kan dat nog wel, al kun je daar beter gerief voor meehebben dat opgewassen is tegen stevige hindernissen. Redacteur Wim trok dus naar Wallonië met de Mitsubishi L200.

Een echt offroadavontuur, met kniediepe modder, steile hellingen en andere hindernissen. Je moet er in volgebouwd Vlaanderen lang naar zoeken, maar in Wallonië kan het nog wel. Al begin je daar beter niet onvoorbereid aan. Met de juiste mindset, de juiste technieken en... de juiste auto.


Deze video werd gesponsord door Mitsubishi. Het Japanse merk gaf ons de L200 mee, met de boodschap om de “offroad-kwaliteiten van de L200 te ontdekken”. Dat wij vooral de basiskneepjes van het offroaden konden leren? Mooi meegenomen.


De juiste mindset begint met “respect voor je omgeving”. Dat drukt rij-instructeur Patrick, de man met de juiste technieken, Wim al meteen op het hart. Die omgeving is een oud fort in Wallonië, dat speciaal voor dergelijke rijoefeningen werd aangepast. De juiste auto? Wel, in de video hieronder blijkt dat de Mitsubishi L200 meer in zijn mars heeft dan alleen maar een kampeerauto te zijn...

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
4g63' 17:47
afbeelding van 4g63'

Oudere naamgenoot van 2001 nog aktief hier, hopelijk is dit model niet de laatste van de twee mohikanen van ons huismerk.
Beslissing van de groep, kan West Europa weinig aan doen.

Ludwig van osselaer 10:12
afbeelding van Ludwig van osselaer

ik had graag eens deze vraag gesteld over off road rijden waarop ik graag antwoord zou krijgen van rij instructeur Patrick. Je doet aan off road rijden met deze mitsubishi. Maar nu is mijn vraag dit: een opel vivaro bestaat ook in een 4x4 versie en renault zou mischien ook een gelijkaardig model hebben in 4x4 versie. Zou het mogelijk zijn om met dit soort auto's ook aan off road tochten deel te nemen?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws