Autofans Videotip: Nissan Juke R vs AMG SLS vs Gallardo vs 458 Italia

Er zijn er maar twee gebouwd, van de Juke-R, een links- en rechtsgestuurde. Onder de kap krijgt hij, net zoals de GT-R, een 3.8 V6 met niet minder dan 480 pk. De sprint naar 100 km/u werkt hij af in niet minder dan 3,7 seconden en dat maakt hem meteen een supercar. Niet vreemd dus dat Nissan haar Juke-R in Dubai tegen de Mercedes AMG SLS, Ferrari 458 Italia en Lamborghini Gallardo LP560-4 zet. Wie wint? Nja... twijfelgeval. Het is en blijft een evenement van Nissan zelf en ook het parcours lijkt ons niet helemaal eerlijk gezien de startpositie van de Ferrari, Lambo en AMG. Zelf kijken bij meer lezen.

Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
FabCklasse 23:21
afbeelding van FabCklasse

Belachelijk aangezien die juke evenveel kost als een doorsnee F1 auto hadden ze hem beter daarnaast gezet, btw is dat ding zelfs straatlegaal?

Quin 11:51
afbeelding van Quin

Inderdaad beetje biased dit evenement, maar t blijft een beest :)

Techno Patat 15:01
afbeelding van Techno Patat

Het parcours is er duidelijk eentje in het voordeel van de vierwiel aandrijvers! En de ferrari en de SLS rijden in de bochten totaal niet wat ze kunnen! Ik zie beiden geen enkele keer onder/oversturen, ze gaan heeeel laat op het gas en ze gaan met moeite in de toeren! Het is precies een professionele coureur in de Juke en een sjiek van 12 in die andere!

Laat natuurlijk niet weg dat de Juke wel een snel ding is wat je moet ze nog steeds voorblijven natuurlijk!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws