Van peperdure Porsches tot klassieke Peugeots: dit was de Autofans Tour 2022

Autofans Tour 2022

De Autofans Tour zit er weer op, en het was alweer een editie om de geschiedenisboeken in te gaan. Hier vind je de foto’s die we dan precies in dat boek zouden kleven, en naast flink wat plezant scrollwerk met dank aan de Hyundai N-club kan je er nog heel wat ander exclusief en/of klassiek materiaal tussen spotten.

Na twee jaar noodgedwongen respijt was het eindelijk weer tijd voor een Autofans Tour, en wat voor eentje. Op zondag 7 augustus verzamelden 75 stukjes automobiel genot in Sint-Truiden voor een rondrit van bijna 200 kilometer, piekfijn uitgestippeld door Openroads.

Voor ieder wat wils

Onderweg ontdekten de deelnemers Brouwerij Wilderen en het Chateau de la Motte, maar genoten ze vooral — op immer verantwoorde wijze, vanzelfsprekend — van de ongerepte sluipwegen in de omgeving. Later trok het gezelschap richting regio Mechelen om er naar believen pizza naar binnen te werken op het hoofdkwartier van Meguiar’s, waar menig autodetailer zich natuurlijk op zijn gemak voelt.

Autofans Tour 2022

Dan hebben we het nog niet over het belangrijkste gehad: de auto’s. Woorden komen echter maar zover, dus we laten de beelden graag voor zich spreken. Hieronder vind je dus een selectie van het lekkers dat er aanwezig was, van een schare knallende Koreanen en bloedsnelle supercars tot klassieke cabriolets. Smakelijk!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws