INKART organiseert kartingstages voor jongeren in de kerstvakantie

INKART jongerenstage 2021

Jong geleerd is oud gedaan; dat weten ze bij INKART maar al te goed. Daarom organiseren ze twee kartingstages, uitsluitend voor jongeren tot 16 jaar, om de wetten en weetjes van het kartcircuit te leren kennen.

Samen leren karten, het is de ideale uitlaatklep om de druk van de 2021-heksenketel te halen. Dat geldt niet alleen voor volwassen liefhebbers maar ook voor de jongeren onder de autofans. Een team van ervaren INKART-marshalls stak daarom de hoofden bij elkaar om een stevig aanbod aan kerststages voor meisjes en jongens tot 16 jaar vorm te geven. Een vakantie boordevol kartingplezier staat op hen te wachten bij het legendarische in- en outdoor circuit aan de A12 in Boom.

Actie en fun voor kinderen, in alle veiligheid

Tijdens de kerstvakantie gaat INKART voor de perfecte mix van fun en actie voor kinderen, zodat ze zich ten volle kunnen uitleven met hun vrienden en vriendinnen. Gedurende 2 goedgevulde stagedagen kunnen jonge kartpiloten en -pilotes alle kneepjes van de kartingsport leren.

Daarbij wordt rekening gehouden met het niveau van elke deelnemer en zijn er ook speciale karts voor de allerjongsten. Onder het waakzaam oog van professionele track marshalls wordt de aangeleerde theorie omgezet in hands-on karten op het circuit. Want stilzitten, dat heeft onze jeugd al genoeg gedaan het voorbije jaar.

Aan alles gedacht

De INKART-kerststages vinden plaats in twee categorieën: de Kids (vanaf 6 jaar en min.1m20) en de Juniors (1m65 en >55 kg) tot 16 jaar. Naast de theorie en de praktijk van het karten staan er ook nog massa’s andere leuke dingen op het programma. Een maaltijd, een tussendoortje en drankjes zijn uiteraard voorzien. Zowel voor en na de stage is er opvang, want ook ma en pa kunnen wel even zonder stress tijdens de vakantie.

De kartingstages vinden plaats op 27 en 28 december 2021 en op 3 en 4 januari 2022. Meer info vind je via deze link, waar je meteen ook kan inschrijven. Daarnaast kan je INKART ook rechtstreeks bereiken via 03/866.18.19.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws