Dit is het resultaat van de workshop autofotografie i.s.m. Sony

Olivier Dekens Polestar 1 Autofans Workshop 2021

Op zondag 24 oktober verzamelde een creatieve troep autofans zich alweer voor onze jaarlijkse workshop autofotografie. Sony en Foto Coudenys voorzagen het materiaal en Trax in Roeselare bood de ideale locatie voor een dosis strakke autoplaatjes. En strak zijn ze zeker; geniet gerust mee!

Onze workshop autofotografie is inmiddels niet aan zijn proefstuk toe: dit was alweer de derde editie. Voor de gelegenheid konden we gebruik maken van het terrein van Trax in Roeselare, een overdekte evenementenhal-slash-ontmoetingsplek. Daar mochten de deelnemers naar wens een Porsche 911 GT3, Audi RS E-Tron GT, Polestar 1 en BMW M4 Competition dirigeren tot ze helemaal juist stonden voor het perfecte shot.

Startbudget

Kansen genoeg dus voor de aanwezigen om heel wat mooi materiaal bijeen te schieten. Onder de deelnemers vonden we een aantal ervaren fotografen maar ook veel enthousiaste beginnelingen. Allemaal leerden ze van beroepsfotograaf Olivier Dekens en onder begeleiding van een Sony-ambassadeur de kneepjes van het fotografievak. Nadien kregen de aspiranten een voucher van €100 voor de aankoop van Sony-fotomateriaal, zodat ze hun nieuwe hobby na de workshop meteen konden verderzetten.

Koen Van Dorslaer Porsche GT3 Autofans Workshop 2021

Hieronder vind je een selectie van de foto’s van de dag, voorzien door deelnemers Gregory Iens, Koen Van Dorslaer en natuurlijk begeleider Olivier Dekens. Een welgemeende ‘merci’ aan alle deelnemers!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws