Fun: Mini organiseert drie tours door België voor alle Mini-fans

Mini Tour 2021

Omdat het straatbeeld altijd opfleurt van een Mini, organiseert het Britse automerk drie zondagen in oktober een tour doorheen België. Alle eigenaars van een Mini zijn welkom om gratis deel te nemen aan de tour om zo samen te rijden in de grootste MINI rally van België.

Dat ze bij Mini België wel fan zijn van een evenement links en rechts. Vorig jaar organiseerde het nog samen met Kinepolis een drive-in-cinema en de voorbije jaren is er geen gebrek aan trackdays voor Mini-eigenaars of geïnteresseerde klanten. Hét grote jaarlijkse Mini-event, de MINI Fan & Track Day, is echter dankzij corona op de lange baan geschoven (tot minstens 2022). Omdat stilzitten ook maar saai is, heeft Mini België nu de Mini Tour georganiseerd, drie tours doorheen het land die doorgaan op zondag 10, 17 en 24 oktober.

à la Autofans Tour

Het recept van die Mini Tour is poepsimpel: Iedereen met een Mini mag deelnemen aan een rondrit. Die start in een Mini village met animatie en buiten een roadbook is er ook nog een hapje & drankje voorzien. Je zou bijna denken dat Mini stiekem over onze haag kwam kijken voor de Autofans Tour. Toegegeven, bij de Mini Tour mag je wel de elektrische Mini testen op een specifiek go-kart-parcours.

De Mini Tour zal rondtrekken door België en vertrekken op drie verschillende locaties en data. Het startschot wordt gegeven in de Hippodroom van Waregem op zondag 10 oktober. Nadien trekt het event op zondag 17 oktober naar het terrein van Libramont Exhibition & Congress en afgesloten wordt er op zondag 24 oktober aan de Neckerhal in Mechelen. “Alle MINI-rijders, ongeacht met welk model ze rijden, kunnen zich inschrijven voor dit evenement”, licht Bart Verhoef, algemeen directeur van MINI Belux toe. Waardoor je heus niet over een Cooper S of JCW moet beschikken om mee te mogen rijden.

Toevallig een Mini in de garage staan en goesting om deel te nemen? Dan kan je via DEZE LINK deelnemen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws