Toekomstmuziek: Glickenhaus Zero Emission Boot

James Glickenhaus zit in een productieve fase. De ex-filmmaker toonde eerder dit jaar al een stoere concept car en heeft vandaag nogmaals een visionaire pick-up klaar.

Een schetsje op een paar papiertjes van een notaboekje waren de aanleiding van deze Zero Emission Boot, die samen met een Boot Pick Up het licht zien. Bij Glickenhaus staat de droom nooit ver van de realiteit dus het kan wel eens zijn dat je deze 3D render op een autoshow zal tegenkomen in real life. Volgens Glickenhaus krijgt de Zero Emission Boot een waterstofkrachtbron die je in vijf minuten weer kan bijtanken.

Zoals altijd krijg je niet veel informatie van de maker himself, dus moet je het doen met de beelden die zijn vrijgegeven. Volgens de schetsen zou het kunnen gaan om een tweedeurs- en een vierdeursversie (4DR) van een pick-up die heel wat weg heeft van een Hummer. Het voertuig krijgt verder ook vierwielaandrijving. Glickenhaus heeft al wel wat ervaring met dit soort offroadvoertuigen, zo zijn er al de SCG Boot en de SCG 8, die beiden in een Mad Max-wereld niet zouden misstaan.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws