Er staat al een Porsche 911 "Jacky Ickx" te koop

Porsche 911 Belgian Legend Edition for sale

Amper 75 exemplaren bouwde Porsche van de 911 "Belgian Legend Edition", een exclusief model om racelegende Jacky Ickx te vieren. Heb je er de eerste keer naast gegrepen? Dan is hier je tweede kans. Jawel, er staat al eentje te koop op het internet.

Dat gelimiteerde sportwagens de laatste jaren vooral worden gebruikt als investering is wel duidelijk. Waardoor het maar een kwestie van tijd was voor een eerste exemplaar van de Porsche 911 Carrera 4S “Belgian Legend Edition” al van hand mag wisselen. 1 van de 75 exemplaren die Porsche bouwde om Jacky Ickx staat momenteel al te koop in ons Belgenland.

13 km

Het exemplaar, getooid in het verplichte X Blue, heeft amper 13 kilometer op de teller (de fabriekskilometers, zeg maar) en werd in februari van dit jaar afgeleverd. Zonder twijfel krijg je ook alle bijgeleverde goodies. Het gaat dan over een miniatuurversie van de auto, een fotoboek van de productie en een door Ickx ondertekende brief. Nog wel even geduld. Want hoewel de auto al online staat zal de verkoop pas in oktober doorgaan. Waarom? Dat vraag je beter aan de verkoper.

Nog even over deze Belgian Legend Edition, in de basis gebruikt Porsche de 911 4S met vierwielaandrijving en 450 pk. De nieuwprijs van deze rakker was 199.911 euro. De prijs die de verkoper er nu voor vraagt? "Overeen te komen", uiteraard.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie