Volkswagen trekt plaagcampagne T-Cross op gang

vw-t-cross-teaser-2018_01

Dit najaar zal Volkswagen een nieuwe kleine crossover toevoegen aan haar gamma. Die zal onder de T-Roc komen te staan en T-Cross op zijn bips krijgen. Volg je nog?

T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en Touareg, zo ziet het huidig hoogpotig gamma van van Volkswagen er uit. Dit najaar komt daar nog de T-Cross bij, een T-Roc die 11 centimeter krimpt en zijn eigen styling krijgt. Waardoor het duidelijk wordt dat de SUV-hype zo'n proporties krijgt dat je bij elke 10 centimeter een nieuw model kan rechtvaardigen. De T-Cross zal het dan ook moeten gaan opnemen tegen gerief zoals de Hyundai Kona, Kia Stonic, Peugeot 2008 en Renault Captur. Daar waar de T-Roc klanten weg moet trekken van de Mazda CX-3, Opel Crossland X en SangYong Tivoli.

Ja, ook wij zijn al even kwijt hoe de segmentaties in SUV-land nu juist lopen. Hoe dan ook, de T-Cross zal beschikken over zuinige motoren (denk driecilinders), voorwielaandrijving en een sterke veiligheidsuitrusting. Heb je trouwens geen zin om te wachten op deze T-Cross? Dan kan je al richting Seat trekken voor de Arona, het technische broertje van deze T-Cross... en de T-Roc... en de Karoq... en ongeveer heel het VAG-gamma.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws