Kunnen we deze Opel Grandland X smaken?

opel-grandland-x-render_01

Tegen 2017 plant Opel twee nieuwe SUV's. Daarbij moet de Grandland X een soort van Nissan Qashqai/ Skoda Kodiaq rivaal worden. Met Opels laatste designtrends bij de hand kwam Remco Meulendijk met volgend design op de proppen. Goedgekeurd?

Zeven nieuwe modellen zal Opel tegen 2017 lanceren. De nieuwe Insignia is daar eentje van, al volgen ook twee gloednieuwe SUV's, de Crossland X en Grandland X. Veel details zijn er nog niet over die twee 'offroaders'. Al zou de Crossland X een samenwerking zijn met de PSA-groep en mogelijks genen lenen van de Peugeot 3008. De Grandland X moet nog een tikkeltje groter worden, denk 7-zitter genre Skoda Kodiaq.

Het design daarvan bedacht digitale beeldbewerker RM Cardesign nu al. En we moeten toegeven dat het best aardig voor de dag komt. Met scherpe lijnen en een sportief achterste. Zo in productie? Of niet 'Opel' genoeg?

opel-grandland-x-render

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Ronald 11:57
afbeelding van Ronald

Laat maar komen!

Dirk 20:19
afbeelding van Dirk

De Crossland X heeft veel weg van Peugeot 2008, en de Grandland X die in het B segment komt en ook samen met Peugeot is ontwikkeld zal wel (hopelijk) dezelfde zijn als de 3008. Nu nog wachten op de motoren die Opel gaat plaatsen en de prijs.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws