Impressie: Subaru WRX STI

Subaru-WRX-STI-2014-Impression

Na het lek van de Subaru WRX hadden wij het gevoel dat het toch iets steviger kon. Daarom gaven we hem de typische STI-kuur.

Een knoert van een spoiler, grotere uitlaten en de typerende gouden velgen. Meer heb je eigenlijk niet nodig om een STI te herkennen. Wij smeten er nog de typische blauwe kleur tegenaan, brachten de wagen dichter bij moeder tarmac en gaven hem een aangepaste voorbumper + hoodscoop. Van de WRX Concept nemen we het carbon dak over.

Onder de motorkap hangt een viercilinder boxer die er een stevige 330 pk weet uit te puren. De gewone WRX moet het doen met maar 270 pk.

Subaru-WRX-STI-2014-Impression

Eerder kwam er ook al een render voorbij, maar die leek ons iets te conceptvormig...

Wat vinden jullie er van?

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Carlos 19:13
afbeelding van Carlos

Het is vet, dat is een feit! Maar de 4 uitlaten hoeven niet, zie liever de typerende enkele 'fat basterd'. Deze lijken op uw Render nog aanvaardbaar. Het concept had daar een stel kanonslopen opzitten... :D

Techno Patat 21:23
afbeelding van Techno Patat

Op de teaser was het vet! Nu van voor aan lijkt de neus te aag en de achterlichten te klein! Spijtig, want de huidige sedan is een vette looker!

Hij staat precies ook te laag om deftige handling te kunnen hebben...

Koplampen hebben wel een coole stijl, en zet de uitlaten nog zoals Carlos ze wil en je hebt al een veel betere auto :-)!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws