Aston Martin Cygnet : fouter dan fout

Aston Martin Cygnet  animal printsWat de designers bij Aston Martin bezielt, daar heb ik ook zo even het raden naar. Een ding is zeker : ze zetten hun stijlvolle en nimmer aangetaste gentlemen's car karakter op het spel door met de Cygnet de commerciële en mislukt hippe toer op te willen gaan. Het lijkt erop alsof ze hun op de Toyota iQ gebaseerde stadswagentje gaan voorzien van allerlei verschillende dierenprints. Misschien om het gebrek aan ruwe dierlijke kracht onder de motorkap te compenseren?

Een woordvoerder van het merk vertelde trots aan Auto Express dat ze als enige constructueur een wagen aanbieden in dit segment met zulke personaliseringsmogelijkheden. achja! We mogen van geluk spreken dat er waarschijnljik zeer weinig exemplaren van deze Cygnet in het verkeer zullen belanden aangezien enkel Aston Martin klanten in aanmerking komen om er eentje te kopen.

Aston Martin Cygnet animal prints
Aston Martin Cygnet animal prints
Aston Martin Cygnet animal prints

via AutoExpress

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Quin 15:45
afbeelding van Quin

De eerste mens die dit ziet rijden in België, mag een ruit uit m'n MiTo slaan.

Tony Wouters 16:37
afbeelding van Tony Wouters

Aston Martin kan misschien zijn naam nog redden door te zeggen dat dit allemaal voor de grap was. Ik was een fan van dit merk maar dit gaat te ver. Veel te ver. Ziet ge 007 al met zoiets rijden.

Anonieme gebruiker 16:58
afbeelding van Anonieme gebruiker

dit is enkel en alleen voor de eu-normen te halen... weet er niet het fijne van maar heeft daar mee te maken :)

Pieter Aertgeerts 17:27
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Is inderdaad de enige reden. Hoewel Aston Martin zegt, dat een Vantage in de stad niet het handigste is. Een Cygnet zou dat wel zijn...

YWouters 19:30
afbeelding van YWouters

Slimme zet van Aston Martin om op deze manier de "CO2 normen" te halen en boetes die Amerika geeft op vervuilende merken te ontwijken. En laten we eerlijk zijn, liever dit dan dat ze een DB9 Tdi op de markt zouden gooien...

Tony Wouters 10:46
afbeelding van Tony Wouters

Men zou beter CO2 boetes betalen en het prestige van het merk behouden inplaats van deze gedrochten in hun schowroom te zetten. Toen Mercedes de Smart in hun vitrine zette was dat ook een stap naar achter.

yannick D 20:27
afbeelding van yannick D

lelijk ding... maar hoeveel van die Aston kopers gaan dit ding echt bij hun auto bij bestellen?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws