Porsche Cayenne Coupé van Mansory brandt op je netvlies

Mansory Porsche Cayenne Coupe 2020

Mansory strikes again. De tuner staat niet bepaald bekend om zijn subtiliteit, en dat wordt opnieuw duidelijk in deze wel heel erg drukke Porsche Cayenne Coupé.

Koolstofvezel loopt als een rode draad doorheen het verder bijzonder oranje koetswerk van de SUV-coupé uit Stuttgart. De motorkap wordt uitgevoerd in het dure en lichte materiaal, net als de luchtinlaten in de voorbumper, zijschorten, achterbumper en spiegelkappen. Ook de dakspoiler en wielkasten bestaan uit carbon. In die wielkasten huizen trouwens matzwarte 23-duimsvelgen.

Mansory Porsche Cayenne Coupe 2020

Binnenin keert de schreeuwerig oranje koetswerkkleur terug in de stiksels. De zetels, de inzetstukken van de deuren en de bovenkant van het dashboard krijgen een diamantvormig patroon in hun leder gestikt. Dat patroon keert trouwens terug in de vloermatten en koffer.

Mansory Porsche Cayenne Coupe 2020

Onder de motorkap krikt Mansory het vermogen van de 4.0 V8 biturbo op van 550 pk naar 700 pk. Het koppel stijgt op zijn beurt van 770 Nm naar 900 Nm. De sprinttijd wordt scherper gesteld: 0-100 km/u neemt geen 3,9 seconden meer in beslag maar 3,2 seconden, de topsnelheid stijgt van 286 km/u naar 300 km/u.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws