Aston Martin Vantage terug stijlvol dankzij Revenant Automotive

Aston Martin Vantage Revenant grille

Toen Aston Martin in 2018 de nieuwe Vantage presenteerde was het duidelijk dat het Britse merk af wilde van haar maatpak-imago. Een keuze die niet bij iedereen in de smaak viel. Britse tuner Revenant Automotive springt voor die klanten in de bres en ontwikkelde een meer klassieke bumper die het design van de de Vantage wonderen doet.

De nieuwe generatie Vantage verkoopt niet zoals Aston Martin had gehoopt. Of dat te maken heeft met zijn uitgesproken smoelwerk? Dat kunnen we natuurlijk nooit bewijzen. Feit blijft wel dat bij de lancering in 2018 niet iedereen het warm kreeg van het nieuwe design. Nu, twee jaar na datum is er een oplossing. En die oplossing moet je gaan zoeken bij een tuner. De wereld op z'n kop.

Maatpak

Het is namelijk de gewoonte dat een tuner een sensibel vormgegeven auto neemt en dat karkas vol plakt met extreem bumperwerk. In dit geval doet Revenant Automotive net het omgekeerde. Het neemt de polariserende voorbumper van de V8 Vantage en monteert een subtieler exemplaar. Vorig jaar toonde het bedrijf nog haar digitale ideeën, nu is het klaar met the real deal. Daardoor ziet de Vantage er niet meer uit als een schreeuwlelijkerd maar terug als een heer in maatpak.

Aston Martin Vantage Revenant grille

Revenant levert trouwens geen half werk af. Want bij de bestelling kan je doorgeven hoe jouw originele Vantage samengesteld is bij Aston Martin. Waardoor ze je niet enkel de kans geven om je bumper perfect te kleurmatchen maar het ook mogelijk maken om koolstofvezel accenten door te trekken aan de onderzijde of het embleem vooraan zwart te leveren als je voor een donker pakket ging bij Aston Martin.

Aston Martin Vantage Revenant grille

Wat vinden jullie van deze nieuwe voorbumper?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie