Q-afdeling neemt Aston Martin DBX onder handen, ook tuners zitten niet stil

Aston Martin DBX Q 2020

Q, de afdeling bij Aston Martin die instaat voor de speciale verzoekjes, voorziet een reeks speciale accessoires voor de eerste Aston-SUV. Intussen wagen ook de tuners zich aan de DBX.

De Q-afdeling heeft de speciale accessoires opgesplitst in twee reeksen: “Q by Aston Martin – Commission" en “Q by Aston Martin – Collection". De eerste biedt klanten accessoires op maat van hun auto, terwijl de tweede reeks accessoires bevat die de Q-afdeling zowat standaard voor elk model uitwerkt.

Aston Martin DBX Q 2020

In de Commission-reeks zien we onder meer glanzend zwarte 22-duimsvelgen, exclusieve glanzende details in combinatie met het zwarte leder, koolstofvezel voor de middenconsole en deurpanelen en in de kofferruimte. De Collection-reeks omvat onder meer een grijze koetswerkkleur, koolstofvezel onderaan het koetswerk, en zwart geanodiseerde instaplijsten. De DBX die door Q onder handen genomen werd, staat op het salon van Genève.

Aston Martin DBX Q 2020

Intussen zit ook de Duitse tuner Lumma Design niet stil: het neemt de DBX op een minder discrete manier onder handen. Het koolstofvezel wordt hier gecombineerd met allerlei luchtinlaten, spoilers en verbreders en stevige velgen. Lumma plant slechts 20 ombouwkits van deze “CLR AM”.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws