Brabus pakt SLS Roadster aan

Update, alle foto's en specificaties - De tuner Brabus maakte bekend deze Mercedes SLS AMG Roadster mee te brengen naar de Essen Motorshow. Onder de kap schuilt de 6.3 liter V8 die hier voor 600 pk zorgt. Dat wordt deels waargemaakt door de nieuwe titanium uitlaat. Verder staat de wagen 40mm dichter bij de grond maar kan de bestuurder de vooras met 50mm doen stijgen om eventuele hoge drempels zonder scharren te nemen. De velgen van dienst hebben maatje 20 inch vooraan en 21 inch achteraan.

Binnenin wordt de SLS vrij ordinair ingericht met nieuw interieur en blauwe verlichting.

Laatst gepubliceerd

Reacties (18)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:32
afbeelding van Techno Patat

SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marginaal en SLS gaan nooit, ik herhaal NOOIT in dezelfde zin! Tenzij er een 'is niet' tussen staat! PUNT!!!! Geen discussie mogelijk! (Tenzij dat Yves weer een foto uit het niets te boven tovert die het tegendeel bewijst :p!)

Ik vind het ook mooi, en die verlichting doet me denken aan m'n toetsenbord en muis :p! (Razer)! Maar de voorkant is iets te geforceerd voor mij, en de standaard uitlaten (die dat je ziet toch) mogen blijven zitten! Het stuk tussen de motor en de uitlaatjes daarentegen mag er wel op, die 600 pk klinkt me niet slecht!

Yvesw 19:05
afbeelding van Yvesw

@Patat: Maak even een denkstudie met me... Een SLS is niets anders dan: http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/18/3395/10299011/sls-viper-57...

En die auto komt uit het land van zulke personen: http://www.nerdist.com/wp-content/uploads/2010/10/umpire-hill-billy-399x...

enough said... ;)

Techno Patat 18:06
afbeelding van Techno Patat

David heeft gelijk Yves, je hebt je doel niet bereikt ;)! Ik zeg het toch, de SLS is onverwoestbaar :p! Nu ik er aan denk, bij Mercedes Oostende zoeken ze nog een verkoper! snel nog eventjes mijn cv opsturen :p!

Yvesw 12:47
afbeelding van Yvesw

@Patat & David: Oei... Nu stellen jullie mij toch teleur. Ik dacht dat jullie op de hoogte waren van het verhaal? http://www.autoblog.com/2010/06/16/report-dodge-originally-developed-sls...

Vandaar ook dat de SLS bij mij gewoonweg een No-Go is...

Techno Patat 21:42
afbeelding van Techno Patat

De roddel yves, het is nooit of te nimmer bevestigd! en veel mechaniciens die er al gewerkt hebben zeggen dat ze niet snappen dat zoiets ooit een viper kon geweest zijn! Het is door en door Mercedes! De volledige techniek, de layout, de manier van dingen wegwerken is op en top Mercedes Benz!

Het is gewoon een roddel! Net zoals dat sommige mensen beweren dat ik toch stiekem een zwak voor Lancia heb! NIETS VAN GELOVEN! ALLEMAAL RODDELS! *Kijkt vluchtig om zich rond met zn ogen*

Yvesw 21:56
afbeelding van Yvesw

@Patat: Believers, non believers... Ik denk er het mijne van en kan inderdaad ook enkel maar speculeren... Maar het feit alleen al dat "DE" Gullwing zijn reïncarnatie met zulke praktijken wordt geassocieerd is een slag genoeg in mijn gezicht om te zeggen: "Foei Mercedes... Foei..."

En trouwens, de reïncarnatie van de Gullwing had nooit mogen zijn zoals het nu geworden is... Een massaproductie object dat veel te bereikbaar is voor de modale mens. Ze hadden er maar 300 van mogen maken (een eerbetoon naar de "300SL") en er een astronomisch belachelijk bedrag voor moeten vragen.

Maar nog eens, tot zover mijn mening over de SLS ;) Ik voel hier een duidelijk Pro vs Contra :p

Techno Patat 12:23
afbeelding van Techno Patat

@david: Autoblog is zowat de story/dag allemaal van de autojournalistiek... Hoeveel artikels worden er niet geschreven op basis van geruchten. En als ze na 15 artikels eens juist zitten dan hadden zij natuurlijk de primeur... Hatelijk als je het mij vraagt... Ook zowat de reden waarvoor ik hier blijf hangen! Het is hier (in mijn ogen toch) het betere autonieuws!

@Yves: De believers zijn meestal ook de Benz Haters ;)! Maar swat, ik deel je mening over het 'massa' object genaamd de SLS! Ze hadden de SLS zoals hij nu is gerust mogen uitbrengen, het is een zalige auto! Maar dan zonder vleugel deuren!

En dan een limitid edition maken MET gullwing doors! En dan er bv evenveel maken als er 300 SL's geproduceerd zijn (300 is wat weinig naar Mercedes normen :p!)! Een special edition van een al speciale auto lijkt me meer op z'n plaats!

Techno Patat 16:47
afbeelding van Techno Patat

Messoerie jij moet dringend meer buiten komen! Ik zit al aan een 15-20 tal SLS'n :p! Waarvan wss al een 10 tal op de NS :p! En de SLS van Chris Harris himself heb ik ook al gespot, MET Chris Harris erbij :p! Sympathieke man hoor ;)!

Yvesw 20:37
afbeelding van Yvesw

Amaai!!! Gulle vindt nogal knallers :o Het zotste dat ik ooit gespot heb is dit: http://www.auto-bilder.org/autobilder/golf-4-10853.jpg

Techno Patat 22:24
afbeelding van Techno Patat

Moet je maar niet in Duffel wonen he ;)! En ook, ik heb je al meegevraagd maar je wou niet! Eigen schuld dikke bult :p!

(ga jij niet eens mee Sam? Volgend voorjaar vanaf dat de zomerbandjes erop liggen ga ik de laatste 3mm eraf gaan rijden op de ring :p! )

Techno Patat 15:27
afbeelding van Techno Patat

Haha m'n Volvo is NS ook niet waardig, maar de chauffeur maakt veel goed hé :p! (Nu hout vasthouden dat ik de volgende keer niet in de vangrail hang :p!)

Zal ik zeker doen, je moet gewoon eens mee! Het is daar een hemeltje op aarde! Ik ken maar 1 plek die leuker is en daar mag je 1x per maand niet in ;)!

Yvesw 18:31
afbeelding van Yvesw

@Patat: De tunnel onder het Schelde kanaal?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws