De nieuwe Lexus NX komt eraan (2021)

Lexus NX 2021

Liefhebbers van de Japanse SUV opgelet: Lexus heeft de nieuwe generatie NX klaar en gooit er nu al een teaser voor op het internet. Op de volledige info is het nog even wachten.

Binnen 10 dagen stelt Lexus de nieuwe NX voor. In afwachting daarvan geeft het Japanse merk al een afbeelding vrij die ons moet doen dromen, of minstens doen denken aan hoe de nieuwe SUV van Lexus er gaat uitzien. Die breekt achteraan wel met zijn voorganger, toch is het design van de vorige generatie nog altijd aanwezig in de nieuwe NX.

Verder is het gissen naar informatie over de NX. Hij zou een volledig nieuw dashboard kennen, dat later ook op andere modellen terecht zou komen. Verder krijgt hij waarschijnlijk een hybride combinatie van een 2.5 viercilinder met elektromotor en een vermogen van zowat 220 pk. Of er ook een krachtigere versie komt, voorzien van een sterkere elektromotor, valt nog af te wachten. Al zou dat niet onwaarschijnlijk zijn als we kijken naar de Toyota RAV4, die lekker 300 pk onder de kap heeft zitten.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws