VW wil jouw mening over de ID.3 Convertible

Dit weekend gooide Volkswagen wat plaatjes van de ID.3 online. Niet zomaar een ID.3, wel de 'Convertible'. Zou jij elektrisch cabrio-rijden?

Ze hebben nog een cabrio in het gamma, mocht je het je afvragen. Dat is niet de Golf maar wel de T-Roc Cabrio. Volkswagen zet nu wat schetsen van de ID.3 Convertible op het internet en vraagt daarbij naar de mening van de koper. We geloven dat de ID.3 cabriolet wel eens op één of ander autosalon zou kunnen gestaan hebben, maar nu dat niet kan doorgaan moeten ook meningen hierover online worden bevraagd.

nog geen werkelijkheid

Volkswagen zegt zelf namelijk niet weigerachtig te staan over het idee - pun intended - maar meldt verder dat ze nog uitzoeken hoe ze dit concept werkelijkheid kunnen laten worden. Wat denk jij? Moet er nog een roll-bar als knipoog naar het verleden en de aardbeienmandjescabrio's?

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Edison 19:26
afbeelding van Edison

Niet twijfelen, gewoon doen. Er zijn tegenwoordig veel te weinig cabrio’s

Charly Vanmassenhove 06:25
afbeelding van Charly Vanmassenhove

Ik rij nu al cabrio die waarom zou ik niet elektrisch cabrio rijden? Maar geen rollbar! En graag ook aircap en airscarf als bij Mercedes! Bij BMW zeggen ze “beter goed gekopieerd dan slecht geprobeerd” en toen kopieerden ze de elektrische achteruit versnelling van de Honda Goldwing voor hun K1200LT. Wel een echte cabrio, niet zoals die Peugeot cc modellen waar je bij zelfs met open dak nog haast onder de voorruit zit. En geen rollbar!!

Autofreak 10:35
afbeelding van Autofreak

Cabrio's zijn een uitstervende niche,enkel een paar premium merken hebben die nog in hun modellenaanbod.Dez VW ID.3 ziet er normaal al niet uit,laat staan in cabrio vorm,niet doen dus.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws