Gelekt: Fiat 500e (2020)

Fiat 500e 2020 Leak

Ook Fiat beseft dat het stilaan op de elektrificatiekar moet springen om de torenhoge boetendans in Europa te kunnen ontspringen. Het voor de hand liggende antwoord is de Fiat 500e en uit gelekte beelden blijkt dat ook waarheid te worden.

Een elektrische Fiat 500. Eigenlijk is het niet nieuw. Want al in 2013 lanceerde Fiat een elektrische variant van haar klein bolletje. Die auto werd (begrijpen wie begrijpen kan) enkel verkocht in de VS. Waardoor het in Europa dus de kans heeft gemist om een grondlegger te zijn van een segment. Uit gelekt plaatjes kunnen we nu halen dat de Honda e en Mini Cooper SE dit jaar nog gezelschap zullen krijgen van de Fiat 500e.

Stuk stoerder

De gelekte plaatjes, die zonder twijfel een modelletje voor het geschrapte autosalon van Genève tonen, presenteren hopelijk een productiemodel en geen concept. Duidelijk hebben we, tot Fiat haar mond opent, niet. Wel zien we meteen een heftig onder handen genomen 500. Instant herkenbaar maar toch met serieus wat nieuwe koetswerkpanelen. Kijk maar eens naar de koplampen en stoerder bumperwerk.

Fiat 500e 2020 Leak

Ook binnenin werd er met de grove borstel gekeerd. In de 500e maakt een digitale schermenwinkel zijn opwachting en werd ook de middenconsole een stuk rustiger. Hamvraag blijft natuurlijk wat er juist onder de carrosserie van deze 500e komt te zitten. Daarop hebben we (hopelijk) spoedig antwoord.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws