Volgende generatie Volkswagen Touran laat zich verkleed zien

2016_touran_spy_pics

De huidige Volkswagen Touran loopt al even mee, dus een opvolger is in de maak. Die opvolger laat zich nu ook zien met een stevig winterjas aan.

De opvolger van de Volkswagen Touran zit er stilaan aan te komen en daarvan er is nieuw beeldmateriaal opgedoken terwijl hij aan het testen is in de sneeuw. Veel laat hij nog niet van zich zien, want het volledige koetswerk is nog afgeschermd.

Er werd gesuggereerd dat hij zijn debuut zou maken tijdens het salon van Genève binnen een tweetal weken, maar de hoeveelheid verpakking doet ons eerder richting het salon van Frankfurt denken later dit jaar voor een volledige onthulling. In Genève wordt de Sharan facelift namelijk al aan het publiek voorgesteld, en het is weinig waarschijnlijk dat ze op ditzelfde moment ook de Touran zouden onthullen. Kwestie van huisvaders niet flauw te laten vallen.

Hoekig MQB

De camouflage kan evenwel niet afschermen hoe de buitenkant zal gaan vorm nemen, want uit de foto's kunnen we al opmaken dat de hoekige vormen achteraan, zoals bij het voorgaande model, voor een maximum aan ruimte gaan moeten zorgen.

Deze nieuwe Touran gaat ook het gekende MQB-platform gebruiken wat een gewichtsverlies van rond de 100 kilogram met zich zou moeten meebrengen. Op motorisch vlak nemen naar alle waarschijnlijkheid de motoren van de Golf de overstap naar de Touran.

Auteur: Auteur: Bram
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws