Fiat stopt met grijze auto's... letterlijk

Fiat 600e teaser

Volgens Fiat is Italië het land van de kleur. Om die stelling kracht bij te zetten stopt het Italiaanse merk officieel met het produceren van grijze auto's. Geen vrees, naast verschillende kleuren is er ook nog plaats voor zwart en wit.

Fiat is volop bezig met de marketingcampagne voor de nieuwe 600, een Italiaans neefje van de Jeep Avenger die een plaats boven de 500 komt te staan. Die 600 wil Fiat nu extra in de verf zetten, door afscheid te nemen van grijze lakkleuren in het gehelen gamma. Euhm, wat?

No more grey

Jep, Fiat noemt zich een rasechte regelbreker omdat het voortaan geen auto's meer zal verkopen met een grijze lakkleur. Nu kan je daar eens mee lachen maar het moet gezegd dat grijs wereldwijd één van de meest populaire tinten is (naast zwart en wit). In die zin neemt Fiat dus een risico door geen grijze auto's meer te verkopen. Al valt dat heus wel mee. De huidige line-up van Fiat (500, 500e, 500X, Panda en Tipo) leent zich sowieso voor een lekker kleurtje.

Via bovenstaande video maakt Fiat zijn doelstelling duidelijk. Daarenboven kunnen we dankzij de video ook een eerste keer turen naar de op til staande 600e die op 4 juli zal debuteren. Wat vind jij? Ontwricht Fiat hier de automarkt?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws