Stop nou: Ford Explorer facelift heeft 27 inch display

Ford Explorer Facelift 2022 info China

Ford heeft op de Chinese markt een opgefriste versie van de ook bij ons verkochte Explorer getoond. Die pakt uit met nieuw bumperwerk... en een infotainmentscherm van maar liefst 27-duim. Mercedes kan opkrassen met haar hyperscreen!

Dat Amerikanen het graag groots zien is een publiek geheim. Het is dan ook geen verrassing dat vooral gigantische SUV's en pick-ups er goed in de markt liggen. De Explorer is er zo eentje. Volgens het Amerikaanse Ford een midsize SUV, in Europa een auto die qua proporties kan concurreren met de Audi Q7. Op de Chinese markt rolt Ford nu een facelift uit. Die springt vooral schermtechnisch in het oog.

De grootste

Voor we echter de cabine in springen, laat ons even kijken naar het uiterlijk. Daar blijft Ford van het gros van de koetswerkpanelen af maar installeert het wel nieuwe voor- en achterbumpers. Het zegent de potige SUV met een knappe, moderne en meer volwassen look. Zolang potige SUV's je ding zijn natuurlijk.

Ford Explorer Facelift 2022 info China

Binnenin is uiteraard het scherm de party piece van deze Explorer. Dat neemt zo goed als het gehele dashboard in beslag. En gezien er best wel wat dashboard voor handen is, meet het scherm daardoor maar liefst 27-duim. Hoe handig dat scherm in de praktijk is, dat is natuurlijk andere koek. Maar eerlijk is eerlijk, Ford kan momenteel uitpakken met één van de grootste. En daar draait het toch allemaal om, niet?

Ook voor België?

Hoewel de Explorer ook in onze contreien wordt verkocht is het niet helemaal duidelijk dat we ook deze facelift zullen krijgen. Zelfs voor de Amerikaanse markt wordt er nog geen bevestiging gegeven. Tot dan zal je het dus moeten doen met het petieterige schermpje van je huidige wagen. Arme jij.

Ford Explorer Facelift 2022 info China

Check HIER onze rijtest van de Ford Explorer.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws