Eerste Rimac Nevara is voor... Nico Rosberg! [Video]

Nico Rosberg Rimac Nevara

Elektrische hypercarbouwer (en deels eigenaar van Bugatti) Rimac heeft haar allereerste exemplaar van de Nevera aan een klant afgeleverd. Die klant blijkt niemand minder dan Nico Rosberg te zijn, voormalig Formule 1-coureur en tegenwoordig - jawel - Youtuber.

Met een productie van amper 150 exemplaren heeft de 1.914 pk sterke elektrische Revera hypercar van Rimac alles in zich om een garagequeen te worden voor collectioneurs. Het eerste productie-exemplaar blijkt alvast in goede handen te zijn, want niemand minder dan ex-F1-piloot Niro Rosberg mag zich ontfermen over Nevera 1/150. Tegenwoordig is Rosberg trouwens een professionele Youtuber, dus de kans is reëel dat we kunnen zien hoe Rosberg in de toekomst zijn Rimac de sporen geeft.

Geen investeerder, wel klant

Hoe het komt dat Nico Rosberg als eerste een Rimac Nevar mag ontvangen? Zonder twijfel hangt er wel een deeltje marketing aan vast. Al is dat niet het hele verhaal. Zo kreeg Rosberg in het prille begin van Rimac de kans om te investeren in het bedrijf... dat deed hij echter niet - tot zijn spijt. Wat hij wel deed was zo snel mogelijk een order plaatsen voor de toen nog naamloze elektrische hypercar. Waardoor hij als "believer" van het merk wel een beetje recht heeft om de eerste te zijn. Kijk hieronder alvast hoe Nico Rosberg zijn exemplaar in ontvangst nam, in échte YT-stijl.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws