Polestar 5 tekent present tijdens Goodwood Festival of Speed (2022)

Polestar 5 Goodwood Festival of Speed

Hoewel Polestar eerst nog de Polestar 3 en Polestar 4 moet lanceren de komende jaren, zullen we volgende week toch al de Polestar 5 in vol ornaat te zien krijgen tijdens het Goodwood Festival of Speed. Die Polestar 5 mag je zien als het Zweeds alternatief voor de Tesla Model S.

Elk jaar een nieuw model, dat zijn de plannen van Polestar. Waardoor na Polestar 3 in 2022 en Polestar 4 in 2023, Polestar 5 zal volgen in 2024. Hoewel we dus nog twee modellen weg zijn van die 5, is het Zweedse merk opvallend loslippig over de op til staande sedan. Niet heel gek als je weet dat Tesla met de Model S, Mercedes met de EQS en Audi met de e-Tron GT imposante vlaggenschepen in haar rangen heeft staan. Vanaf 2024 is het dus ook tijd voor Polestar! Of toch niet...

Op naar Goodwood!

Want Polestar heeft geen zin om nog twee jaar de lippen stijf op elkaar te houden. Het merk is zonder twijfel meer dan trots op haar productieversie van de Precept concept. Waardoor het ze een goed idee leek om de auto richting Goodwood Festival of Speed te sturen. Daar zal hij in volle galop (en stilte) de heuvelklim opbonjouren. Naast de Polestar 5 neemt het merk ook nog de Polestar 2 BST edition 270 mee, een gelimiteerde opgepepte versie van de huidige Polestar 2.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws