Alles zwart: ook Jaguar XE en XF als R-Dynamic Black

Jaguar XE XF R-Dynamic Black 2021

Na de E-Pace en F-Pace trekt Jaguar de pot zwarte verf ook open voor de XE, XF en XF Sportbrake. De zwarte kleur zet het sportieve karakter van de R-Dynamic-aankleding nog wat extra in de... welja, verf.

Jaguar breidt het R-Dynamic Black-pakket dus stelselmatig uit naar zowat zijn hele gamma. Na de E-Pace en recent nog de F-Pace, zijn nu de XE, XF en XF Sportbrake aan de beurt. Het R-Dynamic Black-pakket beklemtoont de sportieve R-Dynamic-aankleding nog wat extra met zwarte verf. Voor de uitrusting van deze nieuwe reeks vertrokken de Britten trouwens van de R-Dynamic S-aankleding.

Jaguar XE XF R-Dynamic Black 2021

Op deze nieuwe modellen krijgen de spiegelkappen, het radiatorrooster, de zijschorten, de ruitomlijsting, de logo’s en op de XF Sportbrake de dakrails een glanzend zwarte afwerking. Ook de velgen zijn zwart, en op alle modellen 19 duim groot. De XE R-Dynamic Black beperkt zijn kleurenpalet tot Firenze Red, Bluefire, Eiger Grey, Santorini Black en Ostuni White, de XF en XF Sportbrake R-Dynamic Black zijn in alle klassieke kleuren beschikbaar.

Jaguar XE XF R-Dynamic Black 2021

Binnenin krijgen de XE en XF R-Dynamic Black-modellen elk specifieke inzetstukken, in Gloss Grey Figured Ebony (XE) en Satin Charcoal Ash (XF en XF Sportbrake). De sfeerverlichting wordt uitgebreid naar dertig kleuren, terwijl het Pivi Pro-infotainmentsysteem binnenkort draadloos Apple CarPlay en Android Auto kan runnen dankzij een over-the-air-update.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws