Elon Musk: Tesla Cybertruck kan een flop worden

Tesla Cybertruck Elon Musk flop

Wie is de Tesla Cybertruck al vergeten? De van de pot gerukte pick-up die in 2019 het levenslicht zag is nog steeds niet in productie gegaan. Meer nog, Tesla CEO Elon Musk heeft zelf toegegeven dat de Cybertruck wel eens een flop kan worden voor het merk. Al geeft 'ie daar niet echt om.

Dat Tesla eerder al de autosector een paar keer op haar kop heeft gezet is een feit. Met de eind 2019 voorgestelde Cybertruck was Tesla echter toe aan haar tot dan magnus opus. Want plots stond daar een pick-up met een hallucinante styling. Eentje die eerder uit 3020 dan uit 2020 leek te komen. Die polariserende looks doen wel meerdere mensen twijfelen over het succes van de pick-up. Onder die twijfelaars zit ook - jawel - Elon Musk!

Liefdeskind

De CEO van Tesla, Elon Musk, liet op Twitter (waar anders) weten dat ook hij inziet dat de Cybertruck wel eens een flop kan worden. Of om het met zijn woorden te zeggen: "Om eerlijk te zijn, er is altijd een kans dat de Cybertruck een flop zal worden. Simpelweg omdat hij zo anders is. Ik vind het niet erg. Ik vind 'm zo geweldig, ook al vinden anderen dit niet. Andere pick-ups lijken op kopieën van elkaar maar de Cybertruck lijkt alsof 'ie was gemaakt door aliens in de toekomst."

Volgens de laatste geruchten zal de Cybertruck mogelijks eind dit jaar in productie gaan in de Texasfabriek van Tesla. Meer dan 1 miljoen mensen namen een pre-order op de Cybertruck, al is dat geen zekerheid dat ze uiteindelijk het geld neer zullen leggen voor het uiteindelijke productiemodel. De toekomst zal het uitwijzen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws