MG organiseert crowdfunding voor Cyberster

Willen jullie opnieuw een MG roadster? Laat dat dan maar zien met centen!

MG stelde onlangs de Cyberster voor. Het automerk dat een aantal jaren geleden reïncarneerde met de MG ZS EV, een kleine SUV met elektrische aandrijving, maakt sinds kort ook een elektrische break voor onze markt. Dat staat nog altijd ver af van de roadsters die het merk in de vorige eeuw maakte onder Britse vlag. Met de Cyberster liet MG opnieuw een glimp zien van die gloriejaren.

wie gaat dat betalen

Helemaal productierijp lijkt de concept car nog niet maar MG zou wel plannen hebben om de wagen te gaan bouwen. Daarvoor moet genoeg interesse zijn en aangezien die interesse niet via de autobeurzen kan opgemeten worden, gooit MG er een crowdfunding-campagne tegenaan. Als er genoeg mensen interesse tonen door een aanbetaling te doen, zal het merk de ontwikkeling en productie in gang zetten.

Het geeft ons direct een inkijk in de kosten voor de ontwikkeling van zo'n wagen want MG heeft het te behalen bedrag op 50 miljoen Yuan gezet, omgerekend zowat 6,41 miljoen euro. Op de website van SAIC-MG in China vind je alvast een QR-code om tot de crowdfunding te komen.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Adriaan 13:06
afbeelding van Adriaan

Een bedrijf dat vorig jaar 113 miljard dollar als omzet draait en 3.1miljard dollar aan winst, die dan afkomt met een crowdfunding? Of hoe een bevraging en marketing campagne rechtstreeks laten betalen door uw klanten...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws