Lamborghini en Bentley openen vestigingen in Antwerpen

Lamborghini Antwerp Bentley Antwerp

Dat de Belg verknocht is aan zijn luxewagens, bewijzen Lamborghini en Bentley. Beide merken openen respectievelijk hun tweede en derde dealership in ons land. Daarvoor werd de Autolei in Wommelgem bij Antwerpen gekozen. Op een steenworp van de dealership van Aston Martin en een boogscheut van die van Ferrari en Maserati in Wijnegem. Op zoek naar een luxewagen (om te spotten)? De Antwerpse oostrand is de place to be!

Elke Autofan uit het Antwerpse kent de Autolei in Wommelgem wel. Niet alleen omdat dit een belangrijke verkeersas is richting Wijnegem Shopping Center, maar ook omdat opvallend veel luxe-automerken er vlakbij een concessie hebben. Zo vind je er Aston Martin, op een boogscheut daarvan Porsche, en enkele kilometers verderop, op de Wijnegemse Houtlaan, Ferrari en Maserati. Vanaf vandaag mogen ook Bentley en Lamborghini zich bewoners van de - what's in a name? - Autolei noemen. Want Erik Michiels, managing director van Porsche Centre Antwerpen, vond het tijd om deze twee luxemerken van de Volkswagen-groep naar het Antwerpse te halen.

Broederlijk gezelschap

Rijd je voortaan door de Autolei, dan kan je dus ook Bentley Antwerp en Lamborghini Antwerp spotten, broederlijk naast elkaar. Een vrij uniek gezicht in België. Want Lamborghini heeft maar één andere dealer in Brussel en Bentley heeft nog een concessie in Brussel en Knokke. Met de komst van beide merken in Antwerpen willen Bentley en Lamborghini hun aanwezigheid in ons land versterken. Niet onlogisch, want zowel de Britten als de Italianen wisten vorig jaar een sterk jaar te draaien in België. Hoewel Bentley een terugval kende van 18% op de Europese markt, deelde ons land niet in de klappen. Meer nog, Bentley België kende een absoluut topjaar, dankzij een groei van 4%.

Lamborghini Antwerp

Bij Lamborghini wist de CEO van het merk, Stephan Winkelmann, nog een mooi woordje te zeggen over Lamborghini Antwerp: "We zijn verheugd dat D'Ieteren Car Centers in België blijft bouwen aan het Lamborghini-merk. Dankzij Lamborghini Antwerp komt het merk dichter bij onze klanten en kunnen we een betere klantenervaring bieden."


Bentley Antwerp en Lamborghini Antwerp kan je vinden op de Autolei 330 in Wommelgem. Momenteel staan er in de vitrine modellen zoals de Lambo Huracán STO, Aventador SVJ en de Bentley Mulliner Bacalar. Wij zoeken alvast een excuus om dit weekend te moeten passeren langs de Autolei.


Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws